Pulleat letut

Pulleat letut maistuvat parhaalta vastapaistettuina kevyesti vatkatun kerman ja hillon kera.

14 kpl

  • 1 kananmuna
  • ¾ dl sokeria
  • ¾ dl maitoa
  • 2 ½ dl vehnäjauhoja
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 1 tl vaniljasokeria
  • voita paistamiseen
  • sokeria kääntelyyn

Valmistusohje

1. Vatkaa munat ja sokeri kevyesti kuohuvaksi. Lisää maito ja sitten jauhot ja vanilja. Sekoita sileäksi.

2. Kuumenna lettupannu ja sulata siinä voita keskilämmöllä. Laita taikinaa pannuun, paista letut erissä, 3-4 minuuttia molemmin puolin.

3. Laita sokeria vadille ja kääntele letut sokerissa. Anna jäähtyä tai tarjoile haaleina kermavaahdon ja hillon kera.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.