1. Kuori ja hienonna sipuli. Kuutioi tomaatit noin sentinkokoisiksi paloiksi. Huuhtele pavut ja laita ne kattilaan veden kera, lisää puolet sipulista ja tomaatista. Lisää chili, kurkuma, kanelitanko ja suola. Keitä miedolla lämmöllä kunnes pavut ovat pehmenneet ja vesi haihtunut. Lisää vettä keittämisen aikana tarvittaessa.
2. Kuori ja hienonna valkosipuli. Kuumenna öljy kattilassa kunnes se sihisee kun laitat öljyyn juustokuminansiemenen. Lisää juustokuminansiemenet ja paista 5-10 sekuntia, lisää loput sipulista, valkosipulista ja tomaatista. Paista samalla sekoittaen kunnes sipuli ja valkosipuli ovat vaaleanruskeita, mutta eivät palaneita.
3. Sekoita pavut tomaatti-sipulipaistokseen ja anna porista matalalla lämmöllä 5-6 minuuttia. Koristele tuoreella korianterilla ja halutessasi chilillä.