Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Punssi-madeirasilli

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Ehkä uusi sillisuosikki?

Kahdelletoista

  • 8 liotettua säilykesillifileetä
  • 1 iso keltasipuli, viipaleina
  • 2 rkl hienonnettua tilliä
  • 2 rkl kidesokeria
  • 2 tl murskattuja neilikoita
  • 1 dl tomaattiketsuppia
  • ½ dl kevytmajoneesia
  • ½ dl madeiraa
  • ½ dl punssia

Valmistusohje

1. Paloittele sillit, laita kolme paloiteltua fileetä kulhon pohjalle niin että ne näyttävät ehjiltä. Peitä viipaloidulla sipulilla.

2. Sekoita tilli, sokeri ja neilikat, ripottele päälle puolet seoksesta. Laita päälle loput sillit, mausteseos ja sipuli. Laita jääkaappiin pariksi tunniksi.

3. Vatkaa ketsuppi, majoneesi, madeira ja punssi. Kaada kulhoon ja anna vetäytyä 6-8 tuntia jääkaapissa.

Tuoreimmat aiheesta

Maustesilli