Uudet perunat ja silli kuuluvat kesään! Kokeile Saran mätisilliä ja piparjuurella maustettua kesäsilliä.

Ainekset

  • 400 g sillifileetä, liuotettuna ja paloiksi leikattuna
  • 300 g kermaviiliä (Arla Keittiö)
  • 1/2 dl majoneesia
  • 150 g siianmätiä
  • 1/2 punasipuli silputtuna
  • 1/2 sitruuna mehu
  • 1-2 rkl cherry-viinietikkaa
  • 1/2 ruohosipulia, silputtuna
  • mustapippuria

Valmistusohje

Sekoita kulhossa kermaviili ja majoneesi tasaiseksi massaksi. Lisää joukkoon siianmäti, punasipuli, sitruunamehu ja etikka. Lopuksi laita joukkon sillipalaset, ruohosipuli ja mustapippuri. Sekoita aineet hyvin ja tarjoile perunoiden kera.

Tuoreimmat aiheesta

Sillivati