Mätisilli
Uudet perunat ja silli kuuluvat kesään! Kokeile Saran mätisilliä ja piparjuurella maustettua kesäsilliä.
- Ruokavalio: Gluteeniton
Ainekset
- 400 g sillifileetä, liuotettuna ja paloiksi leikattuna
- 300 g kermaviiliä (Arla Keittiö)
- 1/2 dl majoneesia
- 150 g siianmätiä
- 1/2 punasipuli silputtuna
- 1/2 sitruuna mehu
- 1-2 rkl cherry-viinietikkaa
- 1/2 ruohosipulia, silputtuna
- mustapippuria
Valmistusohje
Sekoita kulhossa kermaviili ja majoneesi tasaiseksi massaksi. Lisää joukkoon siianmäti, punasipuli, sitruunamehu ja etikka. Lopuksi laita joukkon sillipalaset, ruohosipuli ja mustapippuri. Sekoita aineet hyvin ja tarjoile perunoiden kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Piparijäätelö
-
Kurpitsapiirakka
-
Anun lohipiirakka
-
Mokkapalamutakakku
-
Karjalanpaisti – paras perinteinen resepti