Sekoita kulhossa kermaviili ja majoneesi tasaiseksi massaksi. Lisää joukkoon siianmäti, punasipuli, sitruunamehu ja etikka. Lopuksi laita joukkon sillipalaset, ruohosipuli ja mustapippuri. Sekoita aineet hyvin ja tarjoile perunoiden kera.

Makuja
Mätisilli

Julkaistu 18.02.2013 00:00
Uudet perunat ja silli kuuluvat kesään! Kokeile Saran mätisilliä ja piparjuurella maustettua kesäsilliä.
- Ruokavalio: Gluteeniton
Ainekset
- 400 g sillifileetä, liuotettuna ja paloiksi leikattuna
- 300 g kermaviiliä (Arla Keittiö)
- 1/2 dl majoneesia
- 150 g siianmätiä
- 1/2 punasipuli silputtuna
- 1/2 sitruuna mehu
- 1-2 rkl cherry-viinietikkaa
- 1/2 ruohosipulia, silputtuna
- mustapippuria