Norjalainen silliherkku
Julkaistu
Kauniin punainen marinadi antaa tälle suositulle silliruoalle tunnusomaisen, miellyttävän ja makean maun.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
4 annosta
- 4 liotettua suolasillifileetä
- 1 dl ketsuppia
- 2 rkl sokeria
- 1 rkl väkiviinietikkaa
- 2 rkl pikkelssiä
- 2 rkl hienonnettua sipulia
- 10 neilikkaa
- 15 rouhittua maustepippuria
- 1 rkl ruokaöljyä
Koristeluun
- 1 punasipuli
- tilliä
Valmistusohje
1. Hienonna pikkelssi ja sipuli. Sekoita ketsuppi, sokeri, etikka, pikkelssi ja sipuli. Lisää neilikat ja rouhitut pippurit. Sekoita joukkoon ruokaöljy. Lisää valutetut sillifileet ja anna maustua jääkaapissa vähintään vuorokausi.
2. Hienonna punasipuli. Leikkaa fileet 1 cm paloiksi ja kaada päälle marinadi. Koristele punasipulilla ja tillillä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Piparijäätelö
-
Anun lohipiirakka
-
Kurpitsapiirakka
-
Mokkapalamutakakku
-
Karjalanpaisti – paras perinteinen resepti