Purista chorizomakkarat pois kuorestaan siskonmakkaroiden tapaan ja paista kypsäksi keskilämmöllä murustellen liha samalla kahdella haarukalla hienoksi.
Valuta mustapavut ja surauta sauvasekoittimella karkeaksi tahnaksi. Viipaloi sipuli ohueksi ja hienonna korianteri.
Sipaise tortillan päälle hiukan mustapaputahnaa, ripottele juustoraaste, sipuli, chorizo ja korianteri. Ole maltillinen täytteen määrässä. Aseta päälle toinen tortilla ja paista keskilämmöllä pienessä määrässä öljyä molemmin puolin kauniin väriseksi. Nosta leikkuulaudalle ja leikkaa 4 osaan. Tarjoile guacamolen ja tomaattisalsan (pico de gallo) kanssa.
Guacamole:
Irrota avokadojen hedelmäliha ja muusaa se haarukalla tai morttelissa karkeasti. lisää mukaan hienoksi pilkottu tomaatti, sipuli, limen mehu, chili ja korianteri. Mausta suolalla ja pippurilla.
Pico de gallo eli tomaattisalsa:
Pilko tomaatit, sipuli ja jalapeño sekä korianteri. Sekoita, mausta limellä, korianterilla, suolalla ja pippurilla