Rantakääröt
Julkaistu
Hyvin käytännöllisiä rieskakääröjä retkelle mukaan otettaviksi.
Kuudelle
- 6 isoa lapinrieskaa
- 1 rasia piparjuurijuustoa
- 12 savukinkkuviipaletta
- sinappia
- salaatinlehtiä
Valmistusohje
1. Levitä piparjuurijuusto rieskoille. Aseta kaksi kinkkusiivua jokaiselle leivälle ja sivele päälle sinappia. Kääri rieskat tiiviille rullalle. Kääräise salaatinlehti jokaisen leipäkäärön ympärille, jotta leivät pysyvät pehmeinä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Anun lohipiirakka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka