Tapenadeleivät
Julkaistu
Herkullinen pieni tapas! Kokeile tapenadeleipiä.
Ainekset
- 6 paahtoleipää
Tapenade
- 150 g mustia oliiveja
- 8 kpl anjovisfileitä/sardiineja
- ½ dl kapriksia
- 2-3 valkosipulinkynttä
- 1-1 ½ dl oliiviöljyä
Valmistusohje
Mittaa kaikki aineet tehosekoittimeen ja sekoita tasaiseksi massaksi. Paahda leivät ja ota muotilla haluamasi mallisia leipiä ja päällystä tahnalla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku