Levitä 6-14 kpl pullataikinalevyjä vierekkäin pellille täyttäen pellin (levyjen määrä riippuu pellin koosta, sulaneita levyjä voi myös hieman venyttää painellen pellille sopivaksi). Nipistä sulaneet levyt reunoista yhteen isoksi uunipellille sopivaksi pohjaksi. Muodosta piirakkaan pienet reunat venyttämällä taikinaa hieman myös pellin reunoille.
Laita pelti lämpimään paikkaan ja anna levyjen kohota kaksinkertaisiksi leivinliinalla peitettynä lämpimässä paikassa, esim. 40 asteisen uunin keskitasolla (45 min - 1 tunnin ajan). Jätä kaksi levyä kohoamaan leivinpaperille leivinliinan alle. Niistä voi ottaa piirakan päälle koristenauhoja.
Leikkaa raparperi ohuiksi paloiksi ja levitä hyvin kohonneelle pullapohjalle. Sekoita täytteen muut ainekset keskenään ja kaada seos ohuena nauhana raparperipalojen päälle.
Ota erikseen kohoamaan jääneistä levyistä taikinapyörällä nauhoja, yhdestä levystä saa n. 6 pitkää pullanauhaa. Venytä nauhat piirakan päälle vinoittain niin, että piirakkaan muodostuu verkkokuvio. Voitele nauhat ja reunat kananmunalla.
Paista 175-200 asteisen uunin keskitasolla 30-40 min.
Resepti: Arja Savela, Myllyn Paras Oy