Leikkaa hieman sulaneet taikinalevyt kahtia. Nosta taikinaneliöt uunipellille leivinpaperin päälle väljästi.
Anna levyneliöiden kohota kaksinkertaisiksi paksuudeltaan leivinliinalla peitettynä lämpimässä paikassa, esimerkiksi 40-asteisen uunin keskitasolla tai keittiöaltaan päällä, johon on laskettu kuumaa vettä (noin 45 min-1 tunti).
Sekoita marjat, sämpyläjauhot ja hillosokeri kulhossa. Paina jokaisen kohonneen pullaneliön keskusta alas jauhoihin kastetulla juomalasilla tai sormin. Voitele pullien reunat munalla. Laita syvennykseen sokeri-jauhotettuja marjoja.
Ripottele reunoille halutessasi raesokeria. Paista 200-asteisen uunin keskitasolla noin 10 minuuttia kauniin värisiksi.
VINKKI: Vaihtelua saat ripottamalla reunoille mantelirouhetta raesokerin lisäksi.
Resepti: Arja Savela, Myllyn Paras Oy