Vatkaa munat vaahdoksi sokerin kanssa. Lisää hyvään vaahtoon hiutaleet ja vehnäjauhot, joihin leivinjauhe on sekoitettu.
Kaada taikina voidellulle leivinpaperille uunipellille ja paista 200-asteisessa uunissa 7-10 minuuttia.
Kumoa kypsä torttu toiselle leivinpaperille, jolle on ripoteltu hieman sokeria. Anna jäähtyä.
Vaahdota kermavalmiste, lisää vaahtoon rahka ja ripotellen ruiskorppujauhot, mausta sokerilla. Lisää mämmi ja sekoita. Tarkista maku, lisää halutessasi sitruunamehua.
Levitä mämmimousse ensin tortulle ohueksi kerrokseksi ja sen päälle marjat. Rullaa kääretortuksi jättäen sauma alaspäin. Koristele marjoin.
Vinkki: voit nauttia moussea myös sellaisenaan!
Resepti: Arja Savela, Myllyn Paras Oy