- Sekoita huoneenlämpöinen rasva ja sokeri haarukkavatkaimella sekaisin. Lisää huoneenlämpöinen kananmuna. Sekoita hyvin.
- Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne taikinan joukkoon. Sekoita hyvin haarukkavatkaimella.
- Kaada taikina n.1,5l vetoiseen voideltuun ja korppujauhotettuun (suorakaiteenmuotoiseen) vuokaan.
- Vedä pintaan keskelle ura lusikalla ja laita paistonkestävää marmeladia uraan.
- Paista kakkua 175-asteisessa uunissa noin 30–40 min. Kokeile kypsyyttä tikulla. Jäähdytä.
- Kun kakku on täysin jäähtynyt, sekoita tomusokerista ja vedestä kuorrute. Voit tarvittaessa ohentaa kuorrutetta lisäämällä vettä tai paksuntaa sitä lisäämällä tomusokeria.
- Laita kuorrute pursotuspussiin tai muovipussiin. Leikkaa pussi auki ja pursota kakun päälle ohuena nauhana haluamallasi tavalla.
Resepti: Anu Heinaro