Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Lisää vaahtoon kuivat aineet (mausteet kannattaa sekoittaa ensin jauhoihin). Lisää sula rasva ja kermaviili ja sekoita tasaiseksi. Jaa taikina voideltuihin ja korppujauhotettuihin folio- tai muffinivuokiin. Voit käyttää myös torttumuotteja, silikonivuokia tai muffinipeltiä. Paina teelusikalla jokaisen tortun keskelle pieni nokare paistonkestävää marmeladia/hilloa.
Paista 200 asteisen uunin keskitasolla 15-20 min kauniin keltaisiksi leivonnaisten koosta riippuen.
Kostuta kypsät tortut sivelemällä niille reilusti maustettua sokerivettä. Laita vielä jokaisen tortut keskelle nokare vadelmahilloa. Koristele sokerikuorrutukselle pursottamalla kuorrutteesta rengas hillon ympäri.
VINKKI: Saat vielä kevyempiä, jos korvaat margariinin kokonaan kermaviilillä, käytä tällöin reseptissä yhteensä 2 dl (1 tlk) kermaviiliä.
Resepti: Arja Savela, Myllyn Paras Oy