Pannukakku on parasta! Teresa Välimäki tekee kookos-banaanipannareita torstaina 13.2. Tällä ohjeella tulee 12-16 pientä pannaria.
- Ruokavalio: Kasvisruoka
Makeat pannarit (12-16 pientä pannaria)
- 2,5 dl vehnäjauhoja
- 1 tl leivinjauhetta
- 0,5 tl kardemummaa
- 0,5 tl kanelia
- 1 tl vaniljasokeria
- 0,5 dl fariinisokeria
- ripaus suolaa
- 1 kananmuna
- 4 dl kookosmaitoa
- 0,5 dl rypsiöljyä
- 1 banaani viipaleina
tarjoiluun
- siirappia
- tuoreita marjoja
Valmistusohje
Tee kookos-banaanipannarit näin:
Mittaa kulhoon vehnäjauhot, leivinjauhe, kuivat mausteet ja sokerit. Vatkaa joukkoon kookosmaito, kananmuna ja öljy. Anna turvota hetki. Aseta muffinivuoat muffinipellille, jaa banaaniviipaleet vuokiin ja täytä vuoat taikinalla.
Paistaa pannareita 200-asteisessa uunissa, noin 15 minuuttia. Tarjoile siirapin ja marjojen kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa