Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Elegantit lohiruusukkeet

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Nämä ovat hyvin tyylikkäitä alkupalatoasteja, joihin voit vaihdella graavattua lohta ja muikunmätiä.

Neljälle

  • 4 viipaletta vaaleaa vuokaleipää
  • 4 viipaletta kylmäsavulohta
  • 1 prk mustaa rasvakalanmätiä
  • 1 sitruuna
  • tilliä
  • salaattia
  • voita

Valmistusohje

1. Paahda leivät kevyesti ja ota niistä muotilla pyörylät. Voitele leivät ja laita ne salaatinlehdillä peitetylle vadille.

2. Kiepauta jokainen lohiviipale ruusukkeeksi ja laita leipäpyörylöille.

3. Täytä lohiruusukkeiden keskusta mädillä ja koristele sitruunalla ja tillillä.

Tuoreimmat aiheesta

Lohirullat