Elegantit lohiruusukkeet
Nämä ovat hyvin tyylikkäitä alkupalatoasteja, joihin voit vaihdella graavattua lohta ja muikunmätiä.
Neljälle
- 4 viipaletta vaaleaa vuokaleipää
- 4 viipaletta kylmäsavulohta
- 1 prk mustaa rasvakalanmätiä
- 1 sitruuna
- tilliä
- salaattia
- voita
Valmistusohje
1. Paahda leivät kevyesti ja ota niistä muotilla pyörylät. Voitele leivät ja laita ne salaatinlehdillä peitetylle vadille.
2. Kiepauta jokainen lohiviipale ruusukkeeksi ja laita leipäpyörylöille.
3. Täytä lohiruusukkeiden keskusta mädillä ja koristele sitruunalla ja tillillä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa