Lohiruusukeleivät
Julkaistu
Nämä helpot ja näyttävä alkupalat voit tarjoilla vieraiden saapuessa.
4 annosta
- 4 paahtoleipäviipaletta
- voita voiteluun
- 4 rkl majoneesia
- 350 g kuorittuja katkarapuja
- 4 viipaletta lohta
Koristeluun
- 4 tillinoksaa
- 4 salaatinlehteä
Valmistusohje
1. Painele leivistä muotilla halkaisijaltaan noin 7 cm:n kiekkoja. Voitele kiekot huoneenlämpöisellä voilla.
2. Reunusta leivät majoneesilla ja katkaravuilla.
3. Pyöräytä savulohiviipaleet ruusukkeiksi ja nosta jokaisen leipäpyörylän keskelle ruusuke. Koristele tillillä, salaatilla ja sitruunalla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Henri Alénin italialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"