1. Lämmitä uuni 180 asteeseen. Öljyä ja vuoraa pohja leivinpaperilla kakkuvuoasta.
2. Höyrytä kukkakaaleja n. 8 minuutin ajan, joko höyrykattilassa tai siivilässä kattilan päällä.
3. Sillä aikaa, kun kukkakaali höyrystyvät, kuumenna 2 rkl öljyä isolla pannulla. Lisää pilkottu sipuli ja ruskista hetken aikaa. Lisää yrtit ja ruskista vielä muutama minuutti. Lopuksi lisää kukkakaali ja sekoittele hetki. Jätä jäähtymään.
4. Sekoita isossa kulhossa jauhot ja leivinjauhe. Vatkaa munat kevyesti ja lisää joukkoon juusto, sinappi ja mausteet. Sekoita varovasti jauhojen joukkoon. Lisää tämän jälkeen kukkakaaliseos. Käytä käsiä tai kahta nuolijaa apuna.
5. Sekoita isossa kulhossa siemenet, korppujauho, extra öljy, extra sinappi ja extra timjami.
6. Kaada kukkakaaliseos kakkuvuokaan ja lisää korppujauho-siementäyte päälle. Paista uunissa n. 45 minuuttia, kunnes kullanruskea päältä ja sivut alkavat loitontua reunoista. Mikäli haluat keskeltä pehmeämmän kakun, paista 10 minuuttia vähemmän. Jäähdytä kakku ja irrota vuosta.
7. Aseta kakku tarjoilualustalle ja koristele. Voit esimerkiksi laittaa reunoille mansikka-sydämet, sitruunaviipaleet ja kirsikkatomaatit 12 palaselle. Valitsemasi salaattikasan voit sijoittaa vaikkapa keskelle kakkua. Tarjoile feta-jugurtti kastikkeen kanssa (sekoita kastikkeen ainekset yhteen).