POHJA: Lämmitä vesi 42 asteiseksi. Lisää kuivahiiva ja suola. Anna hiivan liueta veteen. Lisää spelttijauhot taikinaan. Lisää 00- jauhatuksen jauhoja, kunnes taikina alkaa kiinteytyä. Lisää öljy. Jatka vaivaamista lisäämällä samalla jauhoja, kunnes taikina on kimmoisaa eikä jää enää käsiin/kulhoon kiinni. Anna kohota liinan alla kaksinkertaiseksi.
BEARNAISEKASTIKE: Laita kattilaan vesi ja valkoviinietikka kiehumaan. Lisää hienonnetut salottisipulit ja mustapippurit. Keittele kasaan, kunnes puolet nesteestä on jäljellä. Laita keltuaiset kuumuuden kestävään kulhoon ja kulho poreilevan vesikattilan päälle ns. vesihauteeksi. Vatkaa munien rakenne rikki. Kun munat alkavat lämmetä, lisää vähän kerrallaan makulientä sekaan. Vatkaa voimakkaasti seosta koko ajan. Kun seos on tasainen, ala lisätä voita nokare kerrallaan edelleen voimakkaasti sekoittaen. Kun kaikki voi on lisätty, mausta kastike suolalla, sokerilla, valkopippurilla, rakuunalla ja persiljalla.
PAAHDETUT KIRSIKKATOMAATIT: Halkaise kirsikkatomaatit puoliksi. Kuori ja murskaa kevyesti valkosipulin kynnet. Sekoita kulhossa keskenään tomaatit, valkosipuli, öljy, timjami, suola ja pippuri. Laita uunipellille ja paahda 175 astetta n. 15min kunnes tomaatit saavat hieman paahteista väriä.
RANSKANKERMA: Raasta puolikkaan sitruunan kuori. Sekoita ranskankerma, suola ja pippuri. Kuumenna uuni 275 astetta. Laita uuniin heti lämmityksen aluksi pizzakivi kuumenemaan. Muotoile pizzataikinasta ohuita haluamasi mallisia pizzoja. Tärkeää on, että pohja on ohut. Levitä pohjan päälle ranskankerma. Lado päälle mozzarella, latva-artisokka ja kirsikkatomaatit. Nosta pizza pizzakivelle ja paista noin 10 minuuttia, riippuen pizzan koosta ja uunista. Lado paistetun pizzan päälle parmankinkku ja rucola. Levitä lopuksi bearnaisekastiketta pizzan päälle ohuiksi kastikenauhoiksi.