1. Aloita valmistelemalla tortilla taikina. Sekoita kulhossa jauhot, leivinjauhe ja suola. Lisää vesi ja öljy. Tee taikinasta tasainen ja vaivaa muutaman minuutin ajan. Jätä taikina lepäämään noin 15 min ajaksi liinalla peitettynä. Jaa tortillataikina 6-9 osaan. Kauli taikinasta ohuita levyjä ja paista molemmilta puolilta niin että pintaan jää ruskistuneita pilkkuja. Sivele valmis tortilla molemmin puolin vedellä. Pinoa valmiit tortillat kahden lautasen väliin odottamaan kakun kasaamista.
2. Ruskista kana. Lisää kanan joukkoon puolikas tacomaustepussi sekä tarvittava määrä vettä. Anna porista liedellä muutama minuutti niin että kastike muuttuu hieman paksummaksi. Suikaloi paprika ja sipuli. Paista pannulla pehmeiksi. Lisää puolikas tacomaustepussi sekä vettä. Anna porista liedellä muutaman minuutin ajan. Yhdistä seokset ja anna jäähtyä. Valuta ja huuhtele pavut. Sekoita pavut, maissi, jäähtynyt kana-kasvis seos sekä creme fraiche. Laita jääkaappiin odottamaan.
3. Pilko pico de gallon vihannekset (voit käyttää apuna vihannesleikkuria) ja revi salaatti. Lisää kasviksien joukkoon limemehu, valkosipuli, chili, pippuri ja suola. Sekoita kaikki yhteen ja lisää creme fraiche.
4. Guacamolea varten laita kulhoon avocadot, valkosipuli, chili, mausteet, creme fraiche ja lime. Soseuta sauvasekoittimella sileäksi. Maista ja lisää tarvittaessa mausteita tai limettä.
6. Aloita kakun kasaaminen asettamalla irtopohja vuoan reunat haluamallesi tarjoiluastialle. Aseta pohjalle tortillalettuja niin että levität väliin creme fraichea. Levitä kanatäyte pohjan päälle. Lisää toinen kerros tortillalettuja. Levitä pico de gallo pohjan päälle. Lisää päälle vielä yksi kerros tortilla lettuja.
7. Murusta nachoja koristelua varten. Kuorruta kakku guacamolella. Koristele kakku nacho muruilla, korianterilla, maissilla, chilillä, limelohkoilla ja pavuilla.