1. Laita kastikkeen aineet kattilaan kiehumaan hiljaa. Se on valmista kun seos on siirappimaista.
2. Laita uuni kuumenemaan 175˚C. Erottele keltuaiset valkuaisesta. Vaahdota valkuaiset. Sekoita kuivat ainekset keskenään ja kosteat keskenään. Sekoita kaikki aineet sekaisin. Valmista neliön tai suorakulmion muotoinen irtopohjavuoka ja paista siinä kakkua n. 25min.
3. Valmista siemennäkkäri; sekoita kaikki aineet keskenään ja anna levätä 10min. Levitä täytteet pellille jaa paista n. 20min 175˚C.
4. Vatkaa vuohenjuustoa tehosekoittimella kunnes on sileää. Lisää kerma ja vaahdota yhdessä kuohkeaksi.
5. Kokoa kakku; leikkaa pohja kahteen osaan. Laita salaattitäytteitä väliin ja toinen leipä päälle. Kuorruta vuohenjuustovaahdolla. Koristele salaateilla ja mansikoilla ja näkkärillä, huljuta päälle kastiketta.