Yhteen kerrokseen tulee aina 6 viipaletta leipää. Kostuta leivät sitruunamehulla. Voitele dijonsinapilla. Sekoita tuorejuusto ja ranskankerma ja mausta mausteilla. Lisää halutessa dijonsinappia. Pilko sipuli, kurkku ja tomaatit. Sekoita lohi ja sipuli tuorejuustoranskankermaseoksen kanssa sekaisin. Levitä seos ensimmäisen kerroksen väliin. Lisää myös tilli. Levitä toiseen kerrokseen hummus, vihanneksia ja rucola. Koristele kakku ruohosipulilla ja kirsikkatomaateilla.
kuorrutus:
Vispaa kerma. Lisää tuorejuusto. Levitä kakun ympärille.
hummus:
Valuta ja huuhtele kikherneet. Laita kaikki ainekset blenderiin. Lisää tarvittaessa suolaa ja vettä.
koristelu:
Leikkaa kirsikkatomaateista ruusun mallisia veitsellä. Asettele ruohosipulit ja tomaatit ”ruusukimpuksi” kakun päälle.