Leikkaa leivistä reunat.
Kiehauta kasvis- tai lihaliemi ja jäähdytä.
Kokoa kakku leivinpaperin päälle tarjottimelle tai työlaudalle.
Laita neljä leipäviipaletta vierekkäin ja kostuta.
Laita palvikinkku, yrttituorejuusto, persilja, mustapippuria myllystä ja paprika kulhoon ja jauha tahnaksi sauvasekoittimella.
Jauha meetvurstitahna samaan tapaan omassa kulhossaan. Jaa tahnat kerroksittain kostutettujen leipäviipaleiden väliin. Laita joka toiseksi kerrokseksi tummaa leipää ja joka toiseksi vaaleaa leipää.
Laita kakun ympärille foliota tai kelmua ja nosta kakku jääkaappiin vetäytymään mielellään yön yli.
Kumoa kakku tarjoiluvadille ja siisti tarvittaessa kakun reunoja ja päätyjä.
Levitä päälle ja reunoille majoneesia.
Käännä pippuripaisti ruusukkeiksi ja laita kakun päälle.
Painele reunoille juustoraastetta.
Koristele puolitetuilla miniluumutomaateilla ja persiljalla.