Sekoita haluamasi mauste juustoraasteen joukkoon.
Voitele valmiit, sulaneet lehtitaikinalevyt kananmunalla ja painele levy juustoraasteeseen.
Leikkaa levystä pituussuunnassa 5-6 suikaletta ja pyöräytä korkkiruuviksi.
Aseta tangot pellille ja paista 210-220-asteisessa uunissa 8-12 minuuttia.
Voileipäkakku (8-10 hlö:lle)
Sekoita tuorejuusto, majoneesi ja sinappi keskenään. Mausta mustapippurilla. Laita täytteestä sivuun noin desilitra kuorrutetta varten.
Lisää täytteeseen palvirouhe tai paloiteltu lohi ja sekoita. Mausta kurkkusalaatilla tai sitruunalla ja mätitahnalla riippuen kumpaa kakkua teet. Vispaa kerma kovaksi vaahdoksi ja lisää joukkoon viimeisenä.
Täytä kakku latomalla irtopohjavuokaan kerroksittain leipää ja täytettä. Kostuta leipäsiivut hyvin kasvisliemellä. Täytekerroksia tulee kakkuun kolme ja leipäkerroksia neljä. Laita kakun ympärille tuorekelmua ja anna kakun vetäytyä seuraavaan päivään.
Vatkaa kuorrutetta varten kerma kovaksi vaahdoksi ja sekoita yhteen täytteestä jätetyn osan kanssa. Kuorruta ja koristele kakku.