- Tee ensin kuorrutus: kiehauta kattilassa kerma ja voi ja ota kattila pois liedeltä. Lisää suklaa pieninä paloina joukkoon ja sekoita, kunnes seos on tasaista ja kiiltävää. Anna jäähtyä kunnolla ennen kuorruttamista.
- Sulata voi kattilassa, lisää siihen maito ja jätä jäähtymään. Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää voi-maitoseos, mutta älä vatkaa enää. Lisää varovasti käännellen keskenään sekoitetut kuivat aineet ja sekoita tasaiseksi. Jaa taikina paperisiin vuokiin. Paloittele Kinder-patukat ja upota pari palaa jokaiseen kakkuun. Paista 200 asteisessa uunissa 10-15 minuuttia.
- Lusikoi kuorrutetta täysin jäähtyneille kakuilla ja koristele Kinder-suklaalla tai valkosuklaalastuilla.
Resepti kirjasta Sanna Kiiski & Lee Ehnqvist: Ihanat kuppikakut (Paasilinna 2013). Kirjan tuottoja lahjoitetaan vähävaraisia lapsiperheitä ja huostaanotettuja lapsia auttavan Hope - Yhdessä & Yhteisesti ry:n toiminnan tukemiseen.