Pohja:
Sulata voi ja suklaa kattilassa. Jäähdytä voisuklaaseos. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet munasokeriseokseen. Lisää voisuklaaseos. Levitä taikina kahteen korkeareunaiseen uunipeltiin, jotka on vuorattu leivinpaperilla. Ripottele pinnalle hasselpähkinärouhe.
Mousset:
Laita liivatteet likoamaan. Vatkaa kuohukerma ja sekoita tuorejuuston ja sokerin kanssa. Jaa seos kahteen kulhoon. Toisesta valmistetaan salmiakki- toisesta vadelmamousse. Sekoita salmiakkimixeri toiseen kulhoon. Kuumenna, murskaa ja siivilöi vadelmien mehu toiseen kulhoon. Lisää vadelmamousseen sulatettu valkosuklaa. Purista liivatelehdistä vesi pois(toista tämä vaihe molemmille mousseille erikseen). Sekoita ne tilkkaan kiehuvaan veteen. Lisää liivateseos mousseen koko ajan vatkaten.
Salmiakkikinuski:
Kiehuta kattilassa kaikki ainekset. Keitä keskilämmöllä n.15-20min. Levitä jäähtyneen kakun päälle