Pohjat:
Riko munat lasiin. Mittaa toiseen lasiin yhtä paljon sokeria. Kaada sokeri kulhoon. Mittaa jauhoja lasiin saman verran. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Lisää jauhoseos joukkoon varovasti käännellen.
Paista uunin alatasolla 180 astetta noin 20 min. Anna jäähtyä. Kostuta sitruunamehulla.
Mustikkatäyte:
Vatkaa kuohukerma vaahdoksi. Lisää tuorejuusto ja mustikkajauhe. Soseuta jäiset mustikat tehosekoittimella. Sekoita suurin osa mustikkasoseesta (2/3osaa) ja vaniljakreemijauhe täytevaahdon joukkoon. Liota liivatelehdet kylmässä vedessä. Kiehauta pieni määrä sitruunamehua ja liota liivatteet siihen. Lisää täytteeseen ohuena nauhana ja sekoita hyvin. Levitä loppu mustikkasose (1/3 osaa) pohjien päälle täyttövaiheessa. Soseen päälle mustikkatäytettä. Täytteeseen voi laittaa sekaan tuoreita mustikoita.
Valkosuklaatäyte ja Mustikkasydämet:
Vatkaa kuohukerma vaahdoksi. Lisää tuorejuusto. Sulata suklaa vesihauteessa . Sekoita valkosuklaasula täytteeseen. Lisää valkosuklaa täyte kakkujen toisiin kerroksiin.
Pistä liivatelehdet kylmään veteen. Kiehauta sitruunamehu ja liuota liivatteet siinne. Kaada ohuena nauhana mustikkasoseen sekaan. Pistä pieniin muotteihin ja jäähdytä. Painele sydämet valkosuklaa täytteen joukkoon kakun täyttö vaiheessa.
Kuorrutus ja koristelu:
Kuorruta kakut kauttaaltaan voikreemillä. Kaulitse mustat sokerimassat, ja kuorruta kakut niillä. Laita tarvittaessa kakkutuet alempaan kakkuun. Nosta pienempi kakku isomman kakun päälle lastaa apuna käyttäen. Maalaa spray maaleilla revontulia kakun pintaan. Viimeistele kakun pinta kiille sprayllä. Kuumenna isomaltoosi kattilassa ja värjää vihreällä värillä. Jäähdytä leivinpaperilla. Taittele jäähtyneestä levystä koristeita kakun päälle.