Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Savulohikastike

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tarjoa lämmin savulohikastike pastan tai keitettyjen perunoiden kanssa.

Ainesosat

  • 4 annosta
  • 300 g savulohta
  • pala purjosipulia
  • ½ dl silputtua tilliä
  • 2 dl ruokakermaa
  • 2 rkl vehnäjauhoja
  • 2 rkl ruokaöljyä
  • ½ kalaliemikuutio
  • 3 rkl Limmi-sitruunamehua
  • ½ tl mustapippuria

Valmistusohje

Viipaloi purjosipuli ja paista kevyesti öljytyssä kasarissa. Sekoita vehnäjauhot kerman sekaan. Lisää kerma-vehnäjauhoseos ja kalaliemikuutio kattilaan ja keitä hiljalleen muutaman minuutin ajan.

Leikkaa savulohi pieniksi paloiksi ja lisää kastikkeeseen. Mausta kastike tillillä, sitruunamehulla ja mustapippurilla.

Tuoreimmat aiheesta

Lohipasta