Silppua tilli ja leikkaa lohet reilun kokoisiksi paloiksi. Tarkista, että kala on ruodotonta.
Kiehauta vesi isossa kattilassa ja keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Siivilöi.
Huuhtaise ja pilko purjo ja paista sitä voissa kevyesti. Älä ruskista. Lisää curryjauhe ja kypsennä hetki, kunnes purjo pehmenee hieman. Lisää kerma ja keitä kastiketta kokoon noin 5 minuuttia. Sekoita lohipalat varovasti joukkoon. Viimeistele ranskankermalla, sitruunamehulla ja tillisilpulla. Mausta pippurilla ja tarvittaessa suolalla.
Tarjoa spagetin tai pennepastan kanssa. Valmista lisukkeeksi vaikka värikäs salaatti.
Vinkki: Maista aina ruokaa ennen suolan lisäämistä. Savukalat ovat monesti sen verran suolaisia, ettei suolaa välttämättä tarvitse lisätä. Sitruunamehu tasapainottaa lohipastan suolaisuutta ja rasvaisuutta.