Harri Syrjäsen savulohipasta valmistuu näin:
- Poista fenkolista kanta ja leikkaa suikaleiksi. Poista parsasta kannat ja pilko kolmeen osaan. Kuori valkosipuli ja pilko pieneksi.
- Leikkaa kylmäsavulohi paloiksi ja silppua ruohosipuli. Kuumenna kasari ja kuullota fenkoli ja valkosipuli oliiviöljyssä. Lisää valkoviini ja keitä kasaan muutama minuutti.
- Lisää kalaliemi, creme fraiche ja kiehauta.
- Lisää joukkoon pasta, keitä hiljaa hymyillen 8 min.
- Lisää parsa ja anna hymyillä vielä 7 min.
- Mausta valkopippurilla ja lisää lohi. Lisää pinaatti, ruohosipuli ja sitruunanmehu. Anna hautua pari minuuttia kunnes pasta on kypsää. Lisää suolaa maun mukaan.
Lisää Harri Syrjäsen reseptejä löydät kokin Instagram-tililtä.