Savulohta tartar-kastikkeella
Julkaistu
Savulohi, keitinperunat ja salaatti tuovat veden kielelelle.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
Ainekset
- 700 g savustettua kirjolohta
- 800 g pieniä perunoita
- tilliä
- puoli kerää amerikansalaattia
- puolikkaan sitruunan mehu
- suolaa
Valmistusohje
Lämmitä savulohi uunissa ja keitä perunat tillillä ja suolalla maustetussa vedessä.
Revi tai leikkaa salaatti ja kostuta se sitruunamehulla. Sekoita salaatti ja nosta kalapalat sen päälle.
Tarjoa perunat erikseen ja lisäksi esimerkiksi tartar-kastiketta.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Piparijäätelö
-
Mokkapalamutakakku
-
Anun lohipiirakka
-
Kurpitsapiirakka
-
Karjalanpaisti – paras perinteinen resepti