Balsamicomarinoitu siika
Kevyt siika on helppo ja nopea valmistaa!
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton
Ainekset
- 1 iso siika tai kuha
- suolaa
- valkopippuria
- pari voinokaretta
- tilliä
- Rajamäen Valkoista Balsamicokastiketta
Valmistusohje
Mausta suomustettu kala suolalla ja valkopippurilla kauttaaltaan, myös vatsasta. Täytä kala tillillä ja parilla voinokareella. Sulje vatsa varrastikulla. Leikkaa kalan kylkeen ohuet pintaviillot ja valuta päälle Rajamäen Valkoista Balsamicokastiketta.
Grillaa kala hyvällä hiilloksella tai paista 200–asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Tarjoile perunoiden ja vihreän salaatin sekä Rajamäen Valkoisen Balsamicokastikkeen kanssa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku