Salaattia savukalkkunalla ja melonilla
Julkaistu
Omaperäinen salaatti lämpimällä punakaalilla.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
Kahdelle
- 300 g kalkkunan rintafileetä, savustettua tai keitettyä
- salaattikiinankaalia, suikaloituna
- vihersalaattia
- lehtiselleriä
- melonia kuulina tai paloina
- 2 dl punakaalia
Kastike
- ¾ dl rapsiöljyä
- ¼ dl punaviinietikkaa
- suolaa ja pippuria
Valmistusohje
1. Sekoita kastike. Kuumenna punakaali.
2. Laita muut ainekset lautaselle, kaada kastike päälle.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku