Salaattia savukalkkunalla ja melonilla

Omaperäinen salaatti lämpimällä punakaalilla.

Kahdelle

  • 300 g kalkkunan rintafileetä, savustettua tai keitettyä
  • salaattikiinankaalia, suikaloituna
  • vihersalaattia
  • lehtiselleriä
  • melonia kuulina tai paloina
  • 2 dl punakaalia

Kastike

  • ¾ dl rapsiöljyä
  • ¼ dl punaviinietikkaa
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Sekoita kastike. Kuumenna punakaali.

2. Laita muut ainekset lautaselle, kaada kastike päälle.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!