Sitruunainen lohi
Julkaistu
Ruisleivän päällä sitruunalohi pääsee oikeuksiinsa.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
Ainekset
- 300 g lohifileetä viipaleina
- 0,5 dl Lanfranchi oliiviöljyä
- 3 rkl Rajamäen Sitruuna Valkoviinietikkaa
- ripaus suolaa
- ripaus sokeria
- valkopippuria
- rucola- salaattia
Valmistusohje
Reseptin tarjoaa:
Sekoita viinietikka ja muut mausteet oliiviöljyyn.
Levitä lohiviipaleet vadille tai lautaselle ja sivele lohiviipaleet kastikkeella. Ripottele pinnalle rucolasalaattia ja tarjoile hyvän leivän kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Piparijäätelö
-
Mokkapalamutakakku
-
Anun lohipiirakka
-
Kurpitsapiirakka
-
Karjalanpaisti – paras perinteinen resepti