Savusilakkatoast
Tämä on ihanaa ruokaa oluen ja snapsin kera. Sopii hyvin herrajuhlaan tai sunnuntaibrunssille. Asettele isoille vadeille ja tarjoile seisovassa pöydässä.
- Ruokavalio: Kananmunaton
Neljälle
- 1-2 savusilakkaa
- 4 rkl hienonnettua punasipulia
- 1 dl kermaviiliä
- 5 puhdistettua retiisiä
- 4 viipaletta ruisleipää tai paahdettua, vaaleaa leipää
- ruohosipulia/tilliä koristeluun
- suolakurkkua ja salaattia tarjoiluun
Valmistusohje
1. Vedä savusilakoista nahat pois.
2. Muussaa kalat yhdessä sipulin, kermaviilin ja hienonnettujen retiisien kera.
3. Laita nokare seosta vastapaahdetulle ruisleivälle/vaalealle leivälle ja koristele hienonnetulla ruohosipulilla/punasipulilla/tillillä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku