Savusilakkatoast

Tämä on ihanaa ruokaa oluen ja snapsin kera. Sopii hyvin herrajuhlaan tai sunnuntaibrunssille. Asettele isoille vadeille ja tarjoile seisovassa pöydässä.

Neljälle

  • 1-2 savusilakkaa
  • 4 rkl hienonnettua punasipulia
  • 1 dl kermaviiliä
  • 5 puhdistettua retiisiä
  • 4 viipaletta ruisleipää tai paahdettua, vaaleaa leipää
  • ruohosipulia/tilliä koristeluun
  • suolakurkkua ja salaattia tarjoiluun

Valmistusohje

1. Vedä savusilakoista nahat pois.

2. Muussaa kalat yhdessä sipulin, kermaviilin ja hienonnettujen retiisien kera.

3. Laita nokare seosta vastapaahdetulle ruisleivälle/vaalealle leivälle ja koristele hienonnetulla ruohosipulilla/punasipulilla/tillillä.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!