Tonnikalavartaat
Julkaistu
Päinvastoin kuin broileri, tonnikala ei saa olla läpikypsää. Siksi kalan korkea laaltu ja tuoreus on tärkeää.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
Neljälle
- 400 g sushi-tuoretta tonnikalaa
- gourmetsuolaa
- mustapippurirouhetta
- 8 liotettua puuvarrasta
Valmistusohje
1. Leikkaa tonnikala kahdeksaan tasakokoiseen palaan, pujota ne vartaisiin, mausta suolalla ja pippurilla.
2. Grillaa vartaita 1-2 minuuttia puoleltaan. Kala saa olla raakaa keskeltä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku