Tonnikalavartaat

Päinvastoin kuin broileri, tonnikala ei saa olla läpikypsää. Siksi kalan korkea laaltu ja tuoreus on tärkeää.

Neljälle

  • 400 g sushi-tuoretta tonnikalaa
  • gourmetsuolaa
  • mustapippurirouhetta
  • 8 liotettua puuvarrasta

Valmistusohje

1. Leikkaa tonnikala kahdeksaan tasakokoiseen palaan, pujota ne vartaisiin, mausta suolalla ja pippurilla.

2. Grillaa vartaita 1-2 minuuttia puoleltaan. Kala saa olla raakaa keskeltä.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!