Grillattua pesto-lohta
Hemmottele itseäsi ja ystäviäsi grillatulla pesto-lohella. Ruoka sopii hyvin juhlavampaankin tilaisuuteen.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton
Ainekset
- 800 g merilohta
- 1 dl pestokastiketta
- suolaa
Valmistusohje
Leikkaa lohifile paloiksi tai medaljongeiksi ja suolaa ne hyvin. Anna suolan imeytyä muutaman minuutin ajan ja sivele päälle pestokastiketta. Kuumenna grilli kuumaksi ja grillaa kala mehukkaan kypsäksi, noin 2-3 minuuttia per puoli.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Henri Alénin italialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"