Selleriä juustokreemillä
Lehtiselleri ja juusto ovat uskomattoman maukas yhdistelmä. Valitse miedompaa viherhomejuustoa, jos gorgonzola on mielestäsi liian vahvaa – ja muista, että kaikki eivät voi syödä pähkinöitä.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Kasvisruoka
Vieraiden lukumäärän mukaan
- lehtiselleriä
- gorgonzolaa
- kermaa
- saksanpähkinöitä
Valmistusohje
1. Leikkaa selleristä n. 7 cm pituisia paloja.
2. Sekoita juusto ja hieman kermaa kermaiseksi, ja täytä selleripalat. Koristele pähkinöillä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Toast skagen Harri Syrjäsen tapaan
-
Hanna Sumarin jumalattaren ruusukaalit
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Saaristolaisleipä eli Nauvon limppu – Sadun resepti on yksinkertaisesti paras
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Munakasrulla à la Hellapoliisi