Hedelmäsalaattia hunajan kera

Tämä on helppoa ja virkistävän maukasta. Valmista hedelmäsalaatti hyvissä ajoin ennen tarjoilua, jotta maut ehtivät kehittyä. Jos löydät kivettömiä viinirypäleitä, niitä ei tarvitse halkaista.

Neljälle

  • 3 appelsiinia
  • 3 banaania
  • 250 g viinirypäleitä
  • 150 g saksanpähkinöitä
  • juoksevaa hunajaa
  • 1 appelsiinin mehu

Valmistusohje

1. Leikkaa appelsiinit kalvottomiksi lohkoiksi.

2. Sekoita lohkot banaaniviipaleiden, halkaistujen viinirypäleiden ja saksanpähkinöiden kanssa.

3. Mausta appelsiinimehu hunajalla ja kaada hedelmien päälle.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!