Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Hedelmäsalaattia hunajan kera

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tämä on helppoa ja virkistävän maukasta. Valmista hedelmäsalaatti hyvissä ajoin ennen tarjoilua, jotta maut ehtivät kehittyä. Jos löydät kivettömiä viinirypäleitä, niitä ei tarvitse halkaista.

Neljälle

  • 3 appelsiinia
  • 3 banaania
  • 250 g viinirypäleitä
  • 150 g saksanpähkinöitä
  • juoksevaa hunajaa
  • 1 appelsiinin mehu

Valmistusohje

1. Leikkaa appelsiinit kalvottomiksi lohkoiksi.

2. Sekoita lohkot banaaniviipaleiden, halkaistujen viinirypäleiden ja saksanpähkinöiden kanssa.

3. Mausta appelsiinimehu hunajalla ja kaada hedelmien päälle.

Tuoreimmat aiheesta

Hedelmäsalaatti