Jäätelöllä täytettyä ananasta

Valmista tämä jälkiruoka, kun löydät kaupastasi tuoretta ananasta!

Neljälle

  • 2 tuoretta ananasta, ei liian isoja
  • ½ l vaniljajäätelöä
  • 100 g keltaisia rusinoita
  • raastettua suklaata

Valmistusohje

1. Leikkaa ananaksista kannet. Leikkaa hedelmäliha pois ja poista kova juuriosa. Kuutioi hedelmäliha.

2. Keitä rusinat nopeasti vedessä ja valuta.

3. Täytä hedelmät jäätelöllä, rusinoilla ja ananaskuutioilla, koristele suklaalla.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!