Jäätelöllä täytettyä ananasta
Julkaistu
Valmista tämä jälkiruoka, kun löydät kaupastasi tuoretta ananasta!
- Ruokavalio: Gluteeniton, Kasvisruoka
Neljälle
- 2 tuoretta ananasta, ei liian isoja
- ½ l vaniljajäätelöä
- 100 g keltaisia rusinoita
- raastettua suklaata
Valmistusohje
1. Leikkaa ananaksista kannet. Leikkaa hedelmäliha pois ja poista kova juuriosa. Kuutioi hedelmäliha.
2. Keitä rusinat nopeasti vedessä ja valuta.
3. Täytä hedelmät jäätelöllä, rusinoilla ja ananaskuutioilla, koristele suklaalla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa