Hedelmäsalaatti säilykehedelmistä

Säilykehedelmät ovat hyvä hätävara ruokakaapissa. Valitse esimerkiksi ananasta, litsejä, persikoita ja päärynöitä.

Neljälle

  • 2-3 prk säilykehedelmiä
  • ½ dl vaaleaa rommia

Valmistusohje

1. Paloittele hedelmät jos ne ovat suuria.

2. Asettele palat kulhoon tai annoslaseihin.

3. Kaada päälle hieman vaaleaa rommia ja anna vetäytyä pari tuntia ennen tarjoilua. Muutama sitruunamelissan lehti ja nokare vaniljajogurttia sopivat hyvin lisukkeeksi.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!