Sherrysilli

Sherrysilli näyttää mukavalta joulupöydässä punaisen värinsä ansiosta. Ja sitä paitsi se on hyvää. Liemi vain sekoitetaan, sitä ei tarvitse keittää.

Neljälle

  • 4 liotettua sillifileetä
  • ½ dl etikkaa
  • 1 dl kidesokeria
  • 1 ½ dl vettä
  • 3 dl tomaattimehua
  • 1 punasipuli viipaleina
  • 1 pieni porkkana viipaleina
  • 8 kokonaista maustepippuria
  • 1 laakerinlehti
  • 2 rkl kuivaa sherryä

Valmistusohje

1. Sekoita etikkaliemi etikasta, sokerista, vedestä, tomaattimehusta ja sherrystä. Sekoita kunnolla, jotta sokeri liukenee. Mausta maustepippureilla ja laakerinlehdellä.

2. Laita hyvin valutetut sillifileet liemeen. Anna maustua jääkaapissa vähintään 1 vuorokausi.

3. Paloittele sillit ja koristele hienonnetulla punasipulilla, porkkanalla ja rouhituilla maustepippureilla.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!