1. Pane lohi pakastimeen vuorokausi ennen graavaamista. Fileoi lohi, älä poista nahkaa. Leikkaa ja poista kaikki suuret ruodot. Voit toki ostaa lohen myös valmiiksi fileoituna kalatiskiltä.
2. Sekoita sokeri, suola ja pippuri ja hiero seos fileiden pintaan. Ripottele toisen fileen pinnalle runsaasti tilliä ja nosta päälle toinen filee pyrstöosa alemman fileen pyrstöosaa vasten. Pane fileet esimerkiksi paistopussiin. Sulje pussi ja pane se jääkaappiin. Pyöräytä pussi ympäri muutaman kerran graavaamisen aikana. Varaa graavaamiseen kaksi vuorokautta.
3. Sinappikastike: Sekoita sinappi, viinietikka, HP-kastike, Worchestershire-kastike, sokeri, suola ja valkopippuri. Lisää joukkoon öljy vähän kerrallaan, ensin tipoittain ja lopuksi ohuena nauhana.
4. Leikkaa lohi erittäin ohuiksi viipaleiksi. Asettele viipaleet neljälle leikkelelautaselle. Koristele salaatinlehdillä. sitruunalla tillillä. Jos olet näppärä käsistäsi, voit leikata nahasta ohuita viipaleita ja paistaa ne koristeeksi. Tarjoile sinappikastike erikseen.