Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Sinihomejuusto-latva-artisokkasalaatti

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tarjoile salaatti tuoreen hiivaleivän sekä viinilasillisen kanssa.

Ainekset

  • 2 annosta

Ainekset

  • nippu tuoretta salaattia
  • 1 prk Saclà latva-artisokkaa persiljamarinadissa
  • 150g sinihomejuustoa
  • 1 rkl Lanfranchi Extra Virgin oliiviöljyä
  • muutama tilkka Ortallin balsamiviinietikkaa
  • suolaa
  • mustapippuria

Valmistusohje

Pese ja kuivaa salaatti. Asettele salaatinlehdet kahdelle lautaselle. Levitä valutetut latva-artisokat salaatinlehtien päälle. Tee helppo vinaigrette oliiviöljystä, balsamiviinietikasta, suolasta ja pippurista.

Sekoita hyvin ja kaada salaatin päälle. Murustele sinihomejuusto salaatin päälle.

Tuoreimmat aiheesta

Latva-artisokkasalaatti