Sinihomejuusto-latva-artisokkasalaatti
Julkaistu
Tarjoile salaatti tuoreen hiivaleivän sekä viinilasillisen kanssa.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Kasvisruoka
Ainekset
- 2 annosta
Ainekset
- nippu tuoretta salaattia
- 1 prk Saclà latva-artisokkaa persiljamarinadissa
- 150g sinihomejuustoa
- 1 rkl Lanfranchi Extra Virgin oliiviöljyä
- muutama tilkka Ortallin balsamiviinietikkaa
- suolaa
- mustapippuria
Valmistusohje
Pese ja kuivaa salaatti. Asettele salaatinlehdet kahdelle lautaselle. Levitä valutetut latva-artisokat salaatinlehtien päälle. Tee helppo vinaigrette oliiviöljystä, balsamiviinietikasta, suolasta ja pippurista.
Sekoita hyvin ja kaada salaatin päälle. Murustele sinihomejuusto salaatin päälle.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku