Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Marinoitua latva-artisokkaa perunalastujen kera

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tarjoile annoksen lisäksi etelä Italialaista valkoviiniä, esimerkiksi Falaghina tai Greco di Tufo!

Ainekset 2 annokseen

  • 2 isokokoista perunaa
  • 1 prk Saclà latva-artisokkaa persiljamarinadissa
  • 1 rkl raastettua Pecorino juustoa
  • 2 kupillista Lanfranchi Extra Virgin oliiviöljyä
  • muutama tippa Ortallin balsamiviinietikkaa
  • suolaa

Valmistusohje

Leikkaa pestyt perunat ohuiksi siivuiksi. Lämmitä oliiviöljyssä paistinpannussa ja paista perunat kunnes ne saavat kauniin kullanruskean värin. Valuta ylimääräinen rasva perunoista talouspaperiin.

Asettele perunat kahdelle lautaselle ja mausta suolalla. Lisää valutetut latva-artisokat perunoiden päälle. Ripottele balsamiviinietikkaa ja raastettua Pecrino juustoa päälle.

Tuoreimmat aiheesta

Marinoidut kasvikset