Hiillostetut artisokat

Carciofi alla brace on tulisen kuuma ruokalaji.

4 hengelle

  • 8 artisokkaa
  • suolaa ja vastarouhittua mustapippuria
  • neitsytoliiviöljyä

Valmistusohje

- Avaa artisokat lyömällä niiden päätä tasaiseen pintaan.

- Ripottele artisokkien päälle suolaa ja pippuria.

- Ripsota päälle myös öljyä.

- Laita artisokat hiilloksen päälle ja kypsennä noin 20 minuuttia, tai kunnes ne ovat pehmeitä.

- Tarjoile välittömästi

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.