Sitrussalaatti jäätelöllä ja kardemummalla

Raikas jälkiruoka, joka maistuu kardemummalta.

Neljälle

  • 2 appelsiinia
  • 1 verigreippi
  • juoksevaa hunajaa
  • kardemummaa
  • 50 g kuorittuja, hienonnettuja manteleita
  • vaniljajäätelöä

Valmistusohje

1. Raasta 1 appelsiinin kuori. Leikkaa appelsiineista ja greipistä kalvottomia lohkoja. Säästä muutama lohko koristeluun. Sekoita loput mantelirouheen kanssa, mausta hunajalla ja kardemummalla.

2. Jaa hedelmäseos annoskulhoihin jäätelön kera. Koristele muutamalla appelsiinilohkolla sekä raastetulla appelsiininkuorella.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!