Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Sitrussalaatti jäätelöllä ja kardemummalla

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Raikas jälkiruoka, joka maistuu kardemummalta.

Neljälle

  • 2 appelsiinia
  • 1 verigreippi
  • juoksevaa hunajaa
  • kardemummaa
  • 50 g kuorittuja, hienonnettuja manteleita
  • vaniljajäätelöä

Valmistusohje

1. Raasta 1 appelsiinin kuori. Leikkaa appelsiineista ja greipistä kalvottomia lohkoja. Säästä muutama lohko koristeluun. Sekoita loput mantelirouheen kanssa, mausta hunajalla ja kardemummalla.

2. Jaa hedelmäseos annoskulhoihin jäätelön kera. Koristele muutamalla appelsiinilohkolla sekä raastetulla appelsiininkuorella.

Tuoreimmat aiheesta

Sitrussalaatti