Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Sitruunainen broileripasta

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tulinen chili ja lempeä kookosmaito muodostavat täydellisen makuparin! Kookoksen ja chilin lisäksi tälle pastalle makua antavat sitruuna ja tuoreet yrtit.

Ainekset

  • 400 g sitruunamarinoituja broilerin fileesuikaleita
  • 1 sipuli
  • 1 keltainen paprika
  • ½ tuoretta chiliä
  • 1 sitruuna
  • 1 prk kookosmaitoa
  • nippu persiljaa
  • 1 rasia penne tricolori -pastaa

Valmistusohje

Keitä penne-pasta al denteksi ja valuta se lävikössä.

Kypsennä fileesuikaleet pannulla ja lisää mukaan pilkottu sipuli ja paprika ja halkaistu tuore chili. Purista päälle vielä sitruunamehua ja kaada kookosmaito mukaan.

Kiehauta ja kumoa pasta pannulle.

Lisää myös leikattu persilja ja sekoita hyvin.

Tuoreimmat aiheesta

Kanapasta