Kermainen lohipasta
Julkaistu
Ihanan kermainen lohipasta maustetaan valkoviinillä ja tuoreella basilikalla. Kokeile helppoa reseptiä!
Ainekset
- 400 g kylmäsavulohiviipaleita
- 1 sipuli
- noin 30 viinirypälettä
- 4 rkl tomaattipyreetä
- 1 dl valkoviiniä
- 1 prk ruokakermaa
- öljyä
- 800 g tagliatelle-tuorepastaa
- basilikaa
Valmistusohje
Kuullota leikattu sipuli, viinirypäleet ja tomaattipyree pannulla. Lisää valkoviini ja kiehauta.
Kaada ruokakerma ja suikaloitu kylmäsavulohi pannulle mukaan. Keitä tuorepasta nopeasti toisessa kattilassa, valuta ja lisää se kastikkeeseen.
Leikkaa aivan viimeiseksi tuoretta basilikaa maustamaan kastiketta.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku