Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Soijatäytteiset tattariohukaiset

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Krista valmistaa ohukaisia uudella tavalla. Nämä letut ovat taatusti hyviä.

Taikina, 6 kpl

  • 1 kananmuna
  • 5 dl soijamaitoa
  • 2 dl tattarijauhoja
  • 1 rkl (gluteenitonta) soijakastiketta
  • 1/4 dl öljyä

Paistamiseen

  • Voita/öljyä

Täyte

  • 5 dl vettä
  • 1 kasvisliemikuutio
  • 2 1/2 dl tummaa soijarouhetta
  • 1 salaattisipuli
  • 3 valkosipulinkynttä
  • 1 prk (150-200 g) fetajuustoa
  • 1 rkl hienonnettua basilikaa

Valmistusohje

Riko kananmunan rakenne kulhossa. Lisää joukkoon soijamaito, jauhot, soijakastike ja rypsiöljy. Anna taikinan turvota noin 30 min. Keitä soijarouhetta kasvisliemikuutiolla maustetussa vedessä noin viisi minuuttia.

Valuta huolella lävikössä. Kuumenna öljy paistinpannulla. Ruskista soijarouhetta muutama minuutti. Kuori ja hienonna sipulit, lisää joukkoon, jatka paistamista noin viisi minuuttia. Murenna haarukalla joukkoon feta.

Mausta basilikalla. Paista ohukaiset molemmilta puolilta voissa/öljyssä kauniin ruskeiksi. Täytä soijaseoksella ja kääri rulliksi. Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.

Tuoreimmat aiheesta

Suolaiset letut