Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Solmiotorttu isänpäiväksi

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tämä isänpäivätorttu on todella helppo leipoa, myös lasten. Se koostuu pelkästään valmiista tuotteista. Solmion muoto voi vaatia näpertelyä, mutta piirrä malli paperille, niin loppu käy leikiten.

Neljälle

  • 1 pkt valmiita torttupohjia
  • 1 pkt sitruunavaahtoa
  • 3 dl kuohukermaa
  • 1 valmis marsipaanikansi
  • kakunkoristeita

Valmistusohje

1. Valmista sitruunavaahto pakkauksen ohjeen mukaan. Levitä se kakkupohjien väliin. Laita torttu kylmään, niin että vaahto jähmettyy, noin 1 tunniksi.

2. Leikkaa torttupohjat solmion muotoon. Vatkaa kerma ja levitä se tortun päälle ja ympärille.

3. Aseta marsipaanikansi tortun päälle, kääntele reunat solmion alle. Jos marsipaania on liikaa, ylimääräiset voi leikata pois. Koristele kakunkoristein.

Tuoreimmat aiheesta

Täytekakku